Service & Onderhoud

Nazorg

Onze begeleiding stopt niet op het moment dat wij het beste bewaarklimaat voor uw producten hebben afgeleverd. Wij werken namelijk met onderhoudscontracten en adviseren u graag in het afsluiten hiervan. Er zijn verschillende mogelijkheden: van overeenkomsten op basis van nacalculatie tot contracten met volledig (periodiek) onderhoud. Wij staan garant voor kwaliteit.

Storing

Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, dan zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Onze ervaren en deskundige monteurs zijn zo snel mogelijk met hun compleet ingerichte servicebus ter plaatse om de problemen voor u op te lossen. Wij laten u niet in de kou staan.

Serviceplan

Wij bieden een serviceplan, dit wil zeggen dat wij een volledig digitaal dossier bijhouden van uw installatie. Hierbij kunnen wij direct anticiperen op een eventuele storing. Het dossier wordt meegenomen in een digitale planning voor jaarlijkse onderhoudsbeurten voor een optimale en constante werking van uw installatie.

Wij werken met digitale werkbonnen waardoor u nooit teveel betaald. U heeft direct inzicht op de gemaakte kosten. Wij kunnen naar wens een MJOP (meerjarig onderhoudsplan) schrijven voor grotere installaties, u weet zo precies waar u aan toe bent!

CALAMITEIT OF ACUUT PROBLEEM?
Neem dan direct contact op met nummer: +31(0) 653302254

Bel ons voor een vrijblijvende offerte +31(0) 40 202 7934