Klimaatbeheersing kantoor

In een kantoor met het juiste klimaat kan de productiviteit van u en uw werknemers aanzienlijk verhoogd worden. Daarnaast draagt een aangenaam klimaat ook nog eens bij aan de gezondheid van het personeel.

Luchtbehandeling

Klimaatbeheersing is het proces waarbij de temperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit binnen een gebouw gecontroleerd worden. Hierdoor creëren wij een comfortabelere omgeving voor bewoners en/of gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan de juiste temperatuur in een kantoorpand of een aangenaam klimaat voor gasten in uw restaurant. Dit wordt gedaan door middel van een klimaatbeheersingssysteem en de expertise van onze specialisten.

Zou u graag de luchtventilatie in uw pand verbeteren? Klimaat Service Beheer biedt verschillende diensten aan omtrent klimaatbeheersing.  Zo kunnen we een klimaatbeheersingssysteem installeren om de luchtkwaliteit te controleren. Door middel van periodieke controles en onderhoud garanderen we hierdoor een gezonde luchtstroom. We bieden daarnaast ook advies aan over het verbeteren van de luchtkwaliteit en over de optimalisatie van de installatie techniek.

Klimaatbeheerser

Onze specialisten van KSB ontwerpen de installaties voor zowel nieuw- en bestaande bouw, daarnaast houden zij zich ook bezig met renovatie projecten. Voor ieder pand en elke ruimte kunnen wij de juiste oplossing vinden. Want door de ventilatie techniek toe te passen worden problemen voorkomen en onaangenaamheden aangepakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vochtproblemen of benauwdheid. Onze klimaatbeheersing specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Zo vervangen ze een hybride cv ketel net ze gemakkelijk als dat de warmtepomp installatie wordt uitgevoerd.

Klimaatbeheersing Eindhoven

Bent u dus op zoek naar klimaatbeheersing bedrijven in omgeving Eindhoven? Dan bent u bij KSB aan het goede adres. Met ons uitgebreid assortiment aan diensten kunnen wij u helpen om een gezonde en comfortabele omgeving te creëren in uw pand, kantoorruimte, restaurant en nog veel meer!

Neem contact op met onze specialisten.

Dedicated Professionals Since 1997!

een greep uit onze partners

Vragen over onze diensten ?