Luchtbehandeling diensten

Op deze pagina hebben we de diensten van KSB even op een rijtje gezet. Wil u graag een afspraak maken voor luchtbehandeling? Op deze manier kan u vinden of wij de dienst aanbieden waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen omtrent klimaatbeheersing? Neem dan eens contact op. 

WhatsApp Image 2022-05-20 at 3.40.57 PM

Engineering van een werktuigkundige installatie

De engineering van een werktuigkundige installatie omvat het ontwerp, de planning en de berekening van technische installaties in gebouwen. Hierbij kan gedacht worden aan zaken zoals verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en sanitair systemen. Het is van cruciaal belang voor de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de installaties en voor de efficiënte werking van gebouwen en faciliteiten. Hierdoor bieden we luchtbehandeling aan van kwaliteit.

hvrf_r32_advantage

VRF - VRV
warmtepomp systemen

VRF en VRV zijn beide types warmtepomp systemen die worden gebruikt voor de klimaatbeheersing van gebouwen en huizen. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow en VRV staat voor Variable Refrigerant Volume. Het zijn beide systemen die gebruik maken van een variabele hoeveelheid koelmiddel om de temperatuur te regelen. Hierdoor kan het systeem efficiënter werken en energie besparen.

Warmtewiel

Ventilatie in combinatie met een warmtepomp

De ventilatie met een warmtewiel is een technologie voor ventilatie in gebouwen waarbij gebruik wordt gemaakt van een draaiend wiel. Hier zit een warmteopslagcapaciteit in om warmte terug te winnen en energie te besparen. In combinatie met een warmtepomp wordt deze technologie gebruikt om de verse buitenlucht te verwarmen of af te koelen voordat deze in het gebouw wordt gebracht.

PHOTO-2021-10-20-18-14-39 2

Split airconditioning

Split airconditioning is een type airconditioning waarbij de unit in twee delen wordt gesplitst: een binnenunit en een buitenunit. De binnenunit wordt geïnstalleerd in de te koelen ruimte en de buitenunit wordt geplaatst buiten het gebouw. De units zijn verbonden door middel van koelleidingen en elektrische bedrading. Split airconditioning is een efficiënte van klimaatbeheersing en het is ook een stille manier om een ruimte te koelen en te verwarmen.

warehouse-heating-and-cooling-system-installation-2021-08-28-06-45-09-utc-min

Montage

De montage van de airconditioning bestaat uit de plaatsing van zowel de binnen- als buitenunit, het verbinden van deze units (via koelleidingen en elektrische bedrading) en het uitvoeren van een test (van het systeem) om te controleren of alles werkt. Een correcte installatie van uw airconditioning is essentieel voor een optimale werking en om problemen in de toekomst te voorkomen. Laat uw airconditioning daarom installeren door onze professionele en betrouwbare installateurs, zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat.

photo-1499914485622-a88fac536970

Afstandbeheer

Bij KSB kunnen wij u op afstand assisteren als er problemen of moeilijkheden zijn. Daarbij kunnen wij ook van deze afstand het klimaatbeheersingssysteem beheren en in de gaten houden. Op deze manier zijn we er op tijd bij als er zich problemen voor doen. 

WhatsApp Image 2022-05-20 at 3.34.03 PM

Multi split systeem (quatro)

Een Multi split airco systeem is een type airconditioner dat meerdere binnenunits verbindt met één buitenunit. Hierdoor kan elke kamer individueel worden gekoeld of verwarmd, wat efficiënter en energiezuiniger is dan het koelen van het hele huis. Daarbij kan elke persoon of elke groep mensen in een ruimte, zelf bepalen hoe ze de temperatuur in de desbetreffende ruimte instellen. 

luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling is simpel gezegd het proces van het verbeteren van de kwaliteit van de lucht in een ruimte. Een airconditioner kan de lucht koelen, ontvochtigen en filteren om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Dit kan vooral in warme zomers van pas komen. Door het regelmatig onderhouden van uw airconditioner, kunt u er zeker van zijn dat deze optimaal blijft werken en zorgt voor een gezonde en comfortabele omgeving. 

WhatsApp Image 2022-05-14 at 5.35.59 PM

Onderhoud

Naast de service tijdens de montage van een klimaatbeheersingselement zelf bieden wij ook nog andere services aan voor het onderhoud. Hierbij zorgen wij dat de installatie soepel loopt en zorgen we dit dat ook zo blijft verlopen. Door goed onderhoud zal de installatie namelijk langer meegaan! Zo bieden wij luhtbehandeling aan van hoge kwaliteit!

Dedicated Professionals Since 1997!

een greep uit onze partners

Vragen over onze diensten ?